Aktualitások

MÁR

27

2018

Walter’s Cube éles indulás New Yorkban

A Walter’s Cube a képzőművészeti kiállításokat virtuális térben bemutató alkalmazása ezekben a napokban a szélesebb nyilvánosság számára is elérhető, iOS, Android és VR platformokon.

Bővebben


NOV

15

2016

Vállalkozásfejlesztési pályázatok

A hazai KKV-k, illetve nagyvállalatok számára számos pályázat érhető el, vagy jelenik meg hamarosan - többek között kapacitásbővítés, épületenergetikai fejlesztések, és informatikai fejlesztések területén – ezeket a lehetőségeket gyűjtöttük össze, és mutatjuk be az alábbiakban.

Bővebben


AUG

30

2016

Üzleti inkubátort alapított a CEIS és a Virgo

A CEIS és a Virgo Systems Kft. 2016 márciusában közösen alapította meg a Virgo Ventures Technológiai Inkubátort, mely júliusban KFI szempontú szakpolitikai támogatást kapott az NKFI Hivataltól.

Bővebben


JÚN

8

2016

A CEIS ügyvezetője a Women’s Startup Competition Europe zsűrijében

A Női Startup Verseny célja, hogy lehetőséget adjon női vállalkozóknak bemutatkozni, befektetőkkel találkozni és feedback-et kapni eddigi működésükről.

Bővebben


ÁPR

28

2016

A Yanfeng Automotive Interiors (YAI) 7,4 milliárd forintos beruházással bővíti pápai gyáregységét

A Yanfeng Automotive Interiors (YAI) 7,4 milliárd forintos beruházással bővíti pápai gyáregységét, amivel 450 új munkahelyet teremt, ezért a kormány a beruházáshoz támogatást nyújt.

Bővebben


JAN

21

2016

150 millió forintos tőkebefektetés a Virgo International Kft.-ben

A Széchenyi Tőkealap a 2015 végén záruló újabb befektetésének keretében, a Virgo International Kft-ben emel 150 millió forint tőkét a CEIS tanácsadói részvételével.

Bővebben


NOV

12

2015

A CEIS ügyvezetője a az 1776 Challenge Cup Budapest rendezvényen

Az 1776 nevű amerikai inkubátor és kockázati tőkebefektető minden évben megrendezi világméretű startup versenyét, a Challenge Cup-ot, melyet idén a Kairos Society Hungary szervez Budapesten.

Bővebben


NOV

12

2015

Újabb 52 millió forintos forrásbevonás a Stock & Go-nál

2015. szeptemberében a CEIS közreműködésével a Társaság további 52 millió forint forráshoz jutott a Széchenyi Tőkealaptól.

Bővebben


JÚN

9

2015

Megjelentek az első eszközbeszerzési pályázatok KKV-knak!

A korábban meghirdetetthez képest majd két hónapos csúszással június 9-én megjelentek a “Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” ill. a “Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati konstrukciók.

Bővebben


JÚN

8

2015

Átfogó elemzés készült a hazai designiparról

A MITTE Communications stratégiai kommunikációs cég, illetve a CEIS befektetési tanácsadó cég közös szakmai elemzést készített a hazai és nemzetközi designipari befektetésekről, állami és üzleti támogatásokról, valamint az iparágat érintő üzleti trendekről és jövőképről. Az ingyenesen letölthető publikáció szakmai lektora Oszkó Péter, az Oxo Labs vezérigazgatója.

Bővebben


ÁPR

13

2015

210 millió forintos forrásbevonás a Stock & Go-nál

A CEIS újabb tőkebevonási folyamatában a Széchenyi Tőkealap 210 millió forintot fektet be a korszerű raktározási megoldásokat nyújtó Stock & Go Kft-be. A vállalkozás új fejlesztésű termékére, a StockNGo eszközkiadó automatára építve egy teljesen új logisztikai megoldást nyújt vállalatok számára, amely a költséghatékonysággal párhuzamosan átszabja a vállalkozások és dolgozóik gondolkodását a raktározási és beszerzési folyamatok területén.

Bővebben


MÁR

25

2015

A CEIS ügyvezetője a CEE Women Startup Competition 2015-ön

5 napos startup verseny került megrendezésre Budapesten, kifejezetten hölgyek számára.

Bővebben


MÁR

20

2015

70 millió forintos tőkebefektetés a Daymed Kft.-ben

A Széchenyi Tőkealap 70 millió forintos összértékű befektetést hajtott végre a CEIS támogatásával a komplex betegedukációs szolgáltatást nyújtó Daymed Kft.-ben. A tőkebevonással a Daymed Kft. célja, hogy további belföldi növekedése érdekében új piacokat szerezzen, valamint szolgáltatásaival nyisson a generikus gyógyszergyártók felé is.

Bővebben


AUG

29

2014

Második körös befektetés az Oxygen Média Groupnál

A Széchenyi Tőkealap újabb 55 millió forint befektetést eszközölt az Oxygen Média Groupba, egy magánbefektető 31 millió forintos befektetésével egy időben. Így a Társaság újabb 86 millió forint forráshoz jutott, melyből további földrajzi terjeszkedést tud végrehajtani Miskolc és az M6-os autópálya térségében, Dunaföldvár, Szekszárd, Paks, Baja város rádióinak átvételével.

Bővebben


MÁJ

26

2014

240 millió forint forrásbevonás a SmartAD-nél

A CEIS legújabb tőkebevonási projektjének keretein belül a Gran Private Equity Zrt. 240 millió forintot fektet be a mobilhirdetési megoldást nyújtó SmartAD-be. A 2014. márciusában indult cég a nagyvállalati és KKV szektor (B2B) marketing tevékenységéhez biztosít egy új felületet és technológiát.

Bővebben


MÁR

13

2014

200 millió forintos tőkebefektetés a Promeditcom Kft.-ben

A Széchenyi Tőkealap az RC Consulting és a CEIS támogatásával befektetést hajtott végre az orvosi távfelügyeleti szolgáltatást forgalmazó Promeditcom Kft.-ben. Az SZTA 200 millió forintot meghaladó – tőkeemelés és tagi kölcsön formájában biztosított - befektetésével a Promeditcom Kft. a magyar piacon már elérhető MEDISTANCE szolgáltatás gyártási kapacitásbővítését, valamint kapcsolódó piacfejlesztését tervezi végrehajtani.

Bővebben


MÁR

5

2014

47 millió Ft EU forrást nyert a Babatanya Családi Napközi

A Babatanya Családi Napközi a CEIS támogatásával 47 millió Ft EU forrást nyert alternatív óvodai szolgáltatás kiépítésére a TÁMOP-2.4.5-22 (2013) pályázaton. A projekt keretében 3 családi napközi egységet hoznak létre Agárdon, amely a Velencei tó vonzáskörzetéből várja majd a 3 év alatti gyermekeket. A napközi - példaértékűen - fogyatékos gyermekek elhelyezését is lehetővé teszi.

Bővebben


FEB

15

2014

A CEIS beköltözött a Graphisoft Parkba

A CEIS 2014. januárjában, az Aquincum Technológiai Inkubátor Zrt. társalapítójaként beköltözött az inkubátor Graphisoft Parkban található irodáiba. Az inkubátort Bojár Gábor, Várkonyi Attila, Lepp Gyula, Duda Ernő, valamint a CEIS alapították és 2013-ban elnyerte a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) Akkreditált Technológiai Inkubátor címét.

Bővebben


OKT

15

2013

ATI címet nyert el az Aquincum Technológiai Inkubátor Zrt.

Az Aquincum Technológiai Inkubátor Zrt. alapítói Bojár Gábor, Várkonyi Attila, Lepp Gyula, Duda Ernő és a CEIS. A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), mint az Akkreditált Technológiai Inkubátor pályázat akkreditációs szervezete, 2013. október 15-én ünnepélyes eredményhirdetés keretében ismertette a 2013 júliusában kiírt ATI 2013 pályázat nyerteseit, melyek között van az Aquincum Technológiai Inkubátor Zrt.

Bővebben


JÚN

09

2013

110 mFt állami tőke a Szent Gellért Orvoscentrumban

A CEIS tanácsadói támogatásával a Széchenyi Tőkealap Zrt. több mint 100 millió Ft értékű tőkebefektetést hajt végre a szegedi magánklinikát üzemeltető Szent Gellért Orvoscentrum Kft-ben. A forrásbevonás a meglévő és új tevékenyégek (pl. egészségközpont) fejlesztését teszik lehetővé az egészségipari startup-nál.

Bővebben


JÚN

04

2013

Jeremie befektetés a 7*24 Egészségkártya Kft-ben

Egy újfajta egészségügyi szolgáltatást kínáló vállalkozásban történő befektetés megvalósításával a CEIS Kft. eddigi legnagyobb értékű tőkebevonási projektjét könyvelhette el. A Finext Startup Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 220 millió forint értékű beruházásának célpontja a 7x24 Egészségkártya Kft., amely Doktor24 néven indítja el a magyar piacon hiánypótló szolgáltatását. A CEIS számára további mérföldkövet jelent, hogy közreműködésével immár a JEREMIE alapon keresztül is került sor tőkebevonásra.

Bővebben


JÚN

03

2013

Forrásbevonás a CEIS támogatásával*

*Kivonat a BNI budapesti találkozójára készített előadásból


MÁJ

05

2013

Angel befektetés a Taxilike Kft-ben

A mobiltelefonos applikációt fejlesztő TaxiLike Kft. 3 millió forint összegű tőkebevonáshoz jutott hozzá a CEIS jóvoltából. Cégünk további 4 millió forint összértékben nyújtott kapcsolódó szolgáltatásokat üzleti részesedés fejében.

Bővebben


ÁPR

09

2013

SZTA állami forrásbevonás az Oxygen Media Groupnál

A CEIS újabb tőkebevonási projektjének keretein belül a Széchenyi Tőkebefektetési Alap kisebbségi tulajdonosként 110 millió forinttal száll be a győri központú Oxygen Media Group működtetetésébe.

Bővebben